Tjänster

Bokföring

Vi tar hand om er bokföring.

Löner

Outsourca er löneadministration.

Bokslut

Bokslut för alla bolagsformer.

Årsredovisning

Vi gör det enkelt för er.

Deklaration

Dags att deklarera? Kontakta oss.

Övrig administration

Lämna över administrationen till oss.
Ekonomiverkstan
Redovisning, ekonomi och administration ska vara enkelt. Därför är vi här. Vi är tacksamma över förtroendet från återkommande kunder från hela Sverige.

Referenser

Därför har jag rekommenderat dem.

”Jag gillar att jag inte bara är ett nummer i systemet, att det är småskaligt, personligt och alltid hög service. De har arbetat med löpande bokföring, bokslut, deklarationer och mycket annat sedan år 2010, så de har följt min företagsresa under tiden min butik har växt år för år. Jag hoppas att Ekonomiverkstan fortsätter att följa vår utveckling framåt.”

Ewa Olsson, VD
Ombonat inredning & tyger i Sigtuna AB

Ewa Olsson, VD

Man känner sig trygg helt enkelt.

”Ekonomiverkstan ställer alltid upp. De är snabba och okomplicerade att ha kontakt med och kan förklara ekonomi på ett enkelt sätt. Man känner sig trygg helt enkelt. De sköter de mesta inom ekonomi sedan sex år tillbaka, men också rådgivning och uppstart av bolag. Jag skulle rekommendera Ekonomiverkstan alla dagar i veckan.”

Jan Wiklund, VD
Attunda Sot och Vent AB
.

Jan Wiklund, VD

Jennie tar sig alltid tid att hjälpa mig.

”Jag är väldigt nöjd med mitt samarbete med Ekonomiverkstan. Som författare ”tvingas” jag driva företag, men vill ägna så lite tid som möjligt åt administration. Jennie tar sig alltid tid att hjälpa mig med allt från deklarationsfrågor till redovisning av utlandsbetalningar, så att jag kan koncentrera mig på det jag själv gör bäst: skriva böcker.”

Sara Lövestam, författare
Sara Lövestam AB

.

Sara Lövestam, författare